Vil du være spejderleder?

Vil du være spejderleder?

Kan du udfordre, motivere og tage ansvar?

Vi søger med lys og lommelygte efter engagerede, stabile unge og voksne spejderledere.

Vi overnatter i hytter og i det fri, laver bål, læser kort/kompas, tager på hike, er på lejr, binder knob, bygger med rafter, tager på opgaveløb, er ude om natten, laver natur-mad, bygger bivuak, løber GPS-løb/skattejagt og meget, meget mere.

Men spejderarbejdet er meget mere end at binde pinde sammen og lave røgsignaler. Aktiviteterne udvikler spejdere fysisk, følelsesmæssigt, intellektuelt, socialt og åndeligt.

Udfordringerne følges i takt med spejdernes alder, interesser og spejderledernes gode ideer. Alt sammen i god spejderånd: respekt for naturen, ansvarlighed og kammeratskab.

Bliv del af et godt fællesskab

Der er et godt sammenhold i gruppen - også blandt de voksne, Og vores spejderledere er vidt forskellige. Nogen tager et år eller to som spejderleder, før de starter på en uddannelse. Andre er ledere ved siden af deres job - eller er aktive seniorer.

Fælles for dem alle er, at de tager ansvar, engagerer sig i gruppens liv, elsker duften af nybagte snobrød og ikke går af vejen for en udfordring. 

Vil du vide mere?

Kontakt gruppeleder Marlene Tofterup på marlenetofterup [at] gmail [dot] com eller gruppestyrelsesformand Lene Glent-Madsen, lgm [at] dadlnet [dot] dk.

Eller kig forbi en aften, hvor spejderne mødes.