Nyheder

Spejdernes Lejr 2017

Kære Spejder og Forældre,

For 1. Strib gruppe og spejderbevægelsen som helhed byder 2017 på en af de helt store oplevelser i et spejders liv – nemlig en fælles korpslejr. Det er noget helt specielt hvor alle Danmarks spejderkorps og spejdere i alle aldre samles til en fælles sommerlejr. Det er anden gang der afholdes en sådan lejr. Denne gang skal vi samlet Sønderborg til en kæmpe oplevelse!

Tilmeldingen til lejren er åben frem til 1. april. Hvis det ikke er lykkedes at tilmelde via formularen her på hjemmesiden, er det muligt at tilmelde sig via grenlederen frem til 1. april. Skulle der være en enkelt forælder eller to, der også har interesse for at deltage, modtager vi også gerne besked herom. 

 

Hvornår afholdes lejren?
Spejdernes lejr 2017 afholdes i perioden fra 22. til 30. juli, hvor trop og juniorspejdere deltager på lejren (hel lejr)

Minier og mikroer deltager på halv lejr fra 27. juli og rejser hjem med resten af gruppen 30. juli.

Hvad koster det?
Den officielle pris er 2.100 kr for deltagelse inklusiv transport. MEN! Vi har gennem salg af juletræer kæmpet for at få prisen ned. Derfor er deltager prisen nu 1.600 kr.,  som dækker hele turen med undtagelse af lommepenge. For halvlejr er prisen 600 kr.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?
Det gør du via tilmeldingssystemet på gruppens hjemmeside indtil 15. marts. Tilmeldinger fra 15. marts-1. april kan ske gennem din grenleder. Samtidig indbetales 500 kr. til gruppens konto. HUSK at skrive spejderens fulde navn på overførelsen. Du finder link til tilmeldingen på forsiden under tilmeldinger eller til højre herfor!

Hvor finder jeg yderligere information?
Spejdernes Lejr 2017 har sin egen officielle hjemmeside, hvor du kan finde en masse informationer. Så klik ind på spejderneslejr.dk. Udover det udsendes der fra lejren en række informationsbreve. Vi samler det vigtigste på gruppens hjemmeside. Ligeledes vil vi kort inden sommeren rundsende en skrivelse, så vi er klar til afrejsen d. 22. juli.