Nyheder

Vær med til visionsaften for 1. Strib Gruppe

Onsdag 14. marts tager vi tænkehatten på i 1. Strib Gruppe. Er du interesseret i gruppens udvikling og kunne du tænke dig at være med? Har du en lille spejderleder eller -assistent i maven? Eller vil du bare gerne af med dine pointer set fra sidelinjen som forælder? Så læs videre, for du er velkommen til at deltage i arrangementet.

På vores visionsaften samles gruppens ledere og medlemmer af bestyrelsen for at tage et kig i krystalkuglen. Aftenen er sat af til at snakke om alt det, der normalt ikke er tid: de principielle diskussioner om vores spejderarbejde og alle aktiviteterne rundt om. F.eks. har vi efterhånden involveret os i mange projekter, som gør os synlige i lokalsamfundet, men resulterer det også i nye medlemmer eller nye ledere? Og hvad med vores indtjeningsprojekter - fx juletræssalget? 

Vi trænger til en god snak om det hele. Hvor skal vi lægge kræfterne? Hvor vil vi hen?

På aftenen faciliterer udviklingskonsulent Connie Barr en del af diskussionerne. Hun er ansat i Det Danske Spejderkorps og har masser af erfaring med livet i spejdergrupperne fra hele landet. Med hendes hjælp sætter vi det lange lys på: Hvad gør os til noget helt særligt i Strib? Hvordan skal andre opleve gruppen, når de ser på os udefra? Hvad er vi hamrende gode til? Hvordan og hvor skal vi bruge kræfterne? Hvilke aktiviteter skal vi satse på?

Vi bruger selvfølgelig også de gode inputs, som vi fik fra forældre og ledere ved grupperådsmødet i februar!

Aftenen starter kl. 18 med spisning og forventes at slutte cirka kl. 21.30. Og Lene har lovet, at vi ikke går ned på kage undervejs ... 

Tilmelding til bestyrelsesformand Lene Glent Madsen på lgm [at] dadlnet [dot] dk senest mandag aften 12. marts.

Vel mødt til en inspirerende og hyggelig aften.